top

Murbalje og smagsprøver af lækkerier

Tekst og fotos af Heine Pedersen.

Der bliver liv og glade stunder i Kulturladen under afviklingen af Kanal Gourmet & Kultur Rally 2016. Det vil duoen Peter og Lindy Aldahl sørge for. Et par, der er kendt fra musikverden gennem mange år som far og søn, der formår noget helt specielt inden for showbranchen.

Vandslanger, tragte og mundstykker
De vil præsentere et musikalsk show på yderst utraditionelle instrumenter, som de selv har opfundet og lavet til noget brugbart. En kæp, en snor og en murbalje giver en god bas. Vandslanger, tragte og mundstykker giver blæseinstrumenter. Et savblad indeholder mange toner og en lille trompet kan trylle fantastiske toner frem.
Et show der får en til at trække på smilebåndet, alt imens at man tænker på, hvor lidt der skal til for at lave noget ekstraordinært. Det med en erkendelse af hvor svært det er.

Kendt fra ”Rigtige mænd” og Midtfjord Radio
Lindy, der er yngste skud på stammen, er kendt fra fjernsynsudsendelsen ”Rigtige mænd”, viser i Kulturladen sine evner som en unik rytmeperson. Faderen Peter er en kendt stemme fra Radio Midtfjord og begge er landskendte for deres ”suppe/steg/is musik.

Udsøgte lækkerier
Alt imens underholdningen ruller, vil SuperBrugsen sammen med Kulgården, Halkær Ådal og Ranum Kro sørge for at stimulere smagssanserne. Det med udsøgte lækkerier, gode vine og specialøl.

 

 1 Peter og Lindy viser hele palletten af deres musikalske evner. Det fra dansktop musik til show på utraditionelle instrumenter.

 2 Lindy er et rytmisk geni, der her giver den på vaskebræt, mens faderen Peter akkompagnerer ham på harmonikaen..

 3 Med violinbuen fremtryller Lindy de skønneste toner fra et savblad.

 4 Der skal masser af luft til for at få de rigtige toner ud af et miniinstrument.

 5 Vandslanger, tragte og mundstykker giver instrumenter med helt nye lyde.

 6 Murbaljen fortrylles til at være et fuldendt rytmeinstrument, som følger harmonikamusikken.