DSC 9611 top

Novelle om deltagernes oplevelser på rallyet

Tekst og fotos af Heine Pedersen.

Forfatteren Pia Grandjean Odderskov, Overlade, skifter i år retning fra tidligere års oplæsning. I år vil hun samle deltagernes oplevelser under turen på Kanal Gourmet & Kultur Rallyet og ud fra disse lave en historie, der fortæller om ,deltagernes oplevelse. Et ordværksted der samler de sanseoplevelser som deltagerne har haft af smag, lugte, hørelse, syn og det at føle.

Indtrykkene bliver mange og forskellige
-Jeg er meget spændt på at høre om deltagernes oplevelser. De vil være vidt forskellige og afslørende for, hvad de får ud af at deltage i Kanal Gourmet & Kultur Rallyet. Indtrykkene bliver mange og forskellige fra person til person og jeg er sikker på, at det vil jeg kunne få en god historie ud af. En alternativ måde at få en beskrivelse af et så imponerende forløb som rallyet er, siger forfatter Pia Grandjean Odderskov, Overlade, som lægger sin samling ud på Kanal Gourmet & Kultur Rallyets hjemmeside www.kanalrally.dk

Med for femte gang
Forfatteren Pia Grandjean Odderskov, Overlade, er med i Kanal Gourmet & Kultur Rallyet for femte gang. Tidligere har hun læst op fra sine bøger og givet deltagerne stof til omtanke.

Ny novelle under udarbejdelse
-Jeg er for tiden i fuld gang med en ny roman. Den bliver imidlertid først færdig til nytår, så jeg kan ikke lige levere en brandvarm nyhed. Men den nye udfordring med at skrive om rallyet finder jeg stor. Det bliver en sjov opgave, siger forfatteren Pia Grandjean Odderskov med et stort smil.

 

Billedtekst:
Forfatteren Pia Grandjean Odderskov vil samle deltagernes sanseoplevelser på Kanal Gourmet & Kultur Rallyet til en kort novelle.