hotel-du-nord
Hotel Du Nord

Byens badehotel garanterer de optimale fester

Tekst & fotos af  Heine Pedersen

Hygge, god økologisk mad, værelser med fjordudsigt, ny renoveret restaurant og festsal samt lyse og venlige værelser med udsigt over Limfjorden er nogle af de ting, som Hotel du Nord eller Badehoteller i Løgstør er kendt for. Et charmerende og hyggeligt sted, som tusinder af turister benytter som overnatningssted i weekender og ferier. Et sted som de lokale flittigt gør brug af til a la carte retter og fester i de smukke lokaler og den nostalgiske festsal.

Lokaliteter i lyse farver
Nyhederne er ikke på bekostning af de traditionelle varer, som sælges i højeste gear. Morgenbrød i mange varianter, et bredt udvalg af fransk-og rugbrød samt lækre kager er hoveddelen af bagerbutikken, men nyheder kommer hele tiden til i forretningen. Her op til påsken er der selvfølgelig et afsnit med påskeæg i forskellige varianter.

2.200 overnatninger
-Vi er kommet fantastisk godt fra start, siger restauratør Jan Storgaard, Hotel du Nord/Badehotellet, som for kort tid siden overtog driften. Vi har frem til midten af august måned solgt ikke mindre end 2.200 overnatninger. Der er godt gang i familiefester og lokalbefolkningen gør brug af vores restaurant med a la carte retter. En ønskestart som ægteparret er stolte af og som bekræfter, at deres bestræbelser på at ændre et provinshotel til et badehotel med charme er kommet godt fra land.

Målet er det Økologiske Spisemærke
-Vi holder os til det traditionelle køkken, som er baseret på brug af økologiske råvarer. Retter som hører et 165 år gammelt hotel til, men som er tilpasset nutidens trend. Et valg som folk synes godt om og som vi håber på vil give os det Økologisk Spisemærke, der sætter specifikke krav til økologisk mad og drikkevarer, siger Jan Storgaard, som selv er køkkenchef.

Økologiske vine
-Lige som der er tale om økologiske råvarer i køkkenet, så gælder det også vinene, der skænkes op i restaurant Frederik d. VII og i festsalen. Økologiske-og/eller biodynamiske vine primært fra det europæiske fastland er på vinkortet. Det sammen med oversøiske vine samt lokale vinde fra Glenholm, Vingård, Næsby.

Garanti for en god fest
-En festdag skal være en, man husker i mange år fremadrettet. Det kræver, at al sjæl bliver lagt i at gøre det optimale og det er jeg og Eva garanter for. De der fejrer deres mærkedag hos os vil få den optimale garanti for at festen bliver i top. Vi er til rådighed for råd og vejledning i planlægningen med alt fra festmenuer, vine, bordopstillinger, dans & musik, underholdning, overnatning og transport og meget mere. De mange års erfaringer vi har fra festbranchen gør vi gerne brug af, understreger restauratør Jan Storgaard, Hotel du Nord, byens badehotel.

 Side-17---Hotel-du-Nord---billed-1
Restauratør Jan Storgaard præsenterer her en af Hotel du Nord/Badehotellets økologis eller biodynamiske vine.

Side-17---Hotel-du-Nord---billed-2
At Hotel du Nord/Badehotellet er et familiehotel er man ikke i tvivl om, når restauratør Jan og Konen Eva Storgaard, tager deres yngste barn på armen og hilser på gæsterne.

Side-17---Hotel-du-Nord---billed-3 Lækre lyse værelser med udsigt over Limfjorden er et hit på Hotel du Nord/Badehotellet. Restauratør Jan Storgaard ses her i gang med opredning på et af værelserne..

Side-17---Hotel-du-Nord---billed-4 Restauratør og køkkenchef Jan Storgaard ved at recepten på af drive et hotel ikke er store indtægter men små udgifter. Han tager derfor selv tørnen i køkkenet morgen, middag og aften.

Side-17---Hotel-Du-Nord---billed-5
Eva og Jan Storgaards mål er at ændre provinshotellet til at være et sprudlende badehotel med charme og varme.