Løgstør Parkhotel

Tekst og fotos af Heine Pedersen

Løgstør Parkhotel – Vesthimmerlands og Limfjordens perle.

Løgstør Parkhotel er Vesthimmerlands og Limfjordens perle. Et sted for livsnydere, der vil forkæle sig selv, golfspillernes paradis med 18 hullers bane uden for døren, kursusarrangørernes yndlingssted hvor AV- udstyr stilles til rådighed og hvor kursisterne oplever intens service og luksus overnatnings betingelser, de kræsnes paradis med lækker mad og gode vine.

Selskaber og fester
De indbydende faciliteter, de kulinariske oplevelser, flotte lokaler og et udenoms areal, hvor der er plads til at strække benene er med til at Løgstør Parkhotel er et afholdt sted for familiefester, selskaber, møder og meget andet. Stedet hvor man får luksus til en fornuftig pris.

Foxy Pub med dart og pool
Stedet hvor tredje halvleg kan nydes i den hyggelige og velindrettede Foxy Pub, hvor der i weekenderne er musik og underholdning. Det samtidig med muligheden for et spil dart eller pool.

Kurser og weekendophold
På hverdage er der en sand strøm af kursister på Løgstør Parkhotel og i weekenderne er det gæster fra hele landet, der gør brug af stedets billige weekendophold med god mad, levende musik og muligheden for at stifte bekendtskab med den herlige natur, der er et stenkast fra hotellet. Her findes skov, strand, Limfjorden, Frederik VII’s kanal og ikke mindst muslingebyen Løgstør.

18 hullers golfbane uden for døren
Golfspillere fra hele norden mødes om sommeren på Løgstør Parkhotel, hvor de forkæles med god mad, flotte og hyggelige rammer, velindrettede og store luksus værelser. Og hvad kan være bedre for en golfspiller, end at have en velfungerende 18-hullers golfbane som Løgstør Golfklubs uden for døren. En smuk bane hvor kontakten med Limfjorden er uundgåelig.

Luksuøs wellness & spa afdeling
I kælderen findes en luksuøs wellness & spa afdeling med mere end 500 m2 lokaliteter med forkælelse for krop og sjæl. I hyggelig og varm atmosfære kan man nyde livet og benytte sig af indendørs pool, dampbad, ægte tyrkisk Hammam, saunaer, 3 spa/jacuzzi, badetempler, motionsrum, koldvands-og varmtvandskar og alt i wellness-og kosmetolog behandlinger.

Turarrangører
Grupperejser med bustur og udflugter er også en af de ting, som personalet på Løgstør Parkhotel tager sig af. Vil man på sælsafari, sejlture på Limfjorden eller Frederik VII’s kanal, museumsbesøg eller noget helt andet, så er man på Løgstør Parkhotel klar til at hjælpe til med at arrangere turerne. Er man i tvivl om indholdet, så har hotellet udflugtsprogram klar.

Sommerferien
Løgstør Parkhotel er blevet et populært sommerferiested. Folk fra ind-og udland har fundet vej til Løgstør grundet de supertilbud hotellet har på ferieophold. Det samme gælder weekendophold og specialarrangementer, fx omkring nytår, hvor der samles fuld hus på stedet.

Så kender du ikke mulighederne på Løgstør Parkhotel, så er det med at kigge på deres hjemmeside og blive en af de mange lykkelige gæster, som kendetegner hotellet.

Kontakt:
Løgstør Parhotel
Toftebjerg Alle
9670 Løgstør
Tlf. 98 67 40 00
www.logstorparkhotel.dk
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Side-19---Logstor-Parkhotel---Billed-1
Tjener Karsten Franck er en del af Løgstør Parkhotels dygtige tjener team.

Side-19---Logstor-Parkhotel---Billed-3
Løgstør Parkhotel besøges årligt af gæster fra hele Danmark.

Side-19---Logstor-Parkhotel---Billed-4 Det er et imponerende udvalg af fisk, skaldyr, okse-og svinekød der bydes på, når der er buffet på Løgstør Parkhotel.

Side-19---Logstor-Parkhotel---Billed-5 Det er gastronomiske delikatesser, der serveres på Løgstør Parkhotel.