2 top

Mesterslagteren med det bedste af det bedste

Tekst og fotos af Heine Pedersen.

Mesterslagteren i Løgstør er et eldorado for mad elskere. Her fås alt, der hører en slagterforretning til og det i kvaliteter, der ikke kan være højere. En slagtermester, Claus Axelsen, som har vundet alt, hvad der næsten er at vinde indenfor slagterfaget. Guld, sølv og bronze diplomer smykker slagterbutikken som et bevis på den seriøsitet og kvalitet, der arbejdes med.

Specialbutik der gør en forskel
Er det gode bøffer, kvalitets fars, pålæg af alverdens slags, wienerpølser, spege-og rullepølser, leverpostej og meget andet man er på jag efter, så er chancen der altid, når man kommer ind til Mesterslagteren. Udvalget favner bredt og er af en kvalitet som gør, at kunderne kommer igen og igen.En specialbutik der gør en forskel og som tiltrækker kunder fra et stort område omkring Løgstør.

Veludført håndværksarbejde
Mesterslagteren er med, når Kanal Gourmet & Kultur Rallyet afvikles. Her bliver der lejlighed til smagsprøver på mange af de produkter, som han har opnået hædersbevisninger for og som til dagligt er at finde i slagterforretningen. Lækkerier som taler for et veludført håndværksarbejde.

 

 

 1 250x167 S Slagtermester Claus Axelsen ses her med en plade af populære leverpostejer, som han har opnået guldmedalje for.

5 250x166 S Hos Mesterslagteren finder man alt, hvad der hører en slagterbutik til. Mangler man råd, er der altid hjælp at hente.