Trend Kro

Tekst og fotos af Heine Pedersen

Trend Kro er verdensrekordholder i stegt flæsk og persillesovs.

Den hyggelige Trend Kro, der ligger få kilometer syd for Ranum, er kommet på verdenskortet for dens to verdensrekorder i tilberedning og servering af stegt flæsk og persillesovs. I 2011 blev den første verdensrekord sat med deltagelse af 1.348 personer. I 2012 blev antallet øget til 2.014 deltagere.

Trend Kro drives af ægteparret Gitte og Allan Sørensen og er kendt for god dansk mad, der serveres i restauranten. Stegt flæsk og persillesovs er hver torsdag på menuen og søndag er det et stort ta’ selv bord, der tilbydes gæsterne..

Til de turister der besøger Vesthimmerland, og som vil besøge nogen af de mange seværdigheder der er i området, så vil det være en god ide at indlogere sig på et af værelserne på Trend Kros værelsesfløj. Gode værelser til små penge.

Afstanden til Vitskøl Kloster med dens kendte urtehave, Vingården Glenholm, Køkkenmøddingen i Ertebølle, naturperlen Livø, Frederik d. VII’s Kanal, alt indenfor få kilometer og så ligger Limfjorden lige uden for døren. Det samme gør Trend Skov, så mulighederne for en gåtur på strand og i skov er oplagte.

Er interessen at fiske, så ligger Trend Å nabo til Trend Kro og få kilometer derfra ligger Vesthimmerlands bedste fiske sø. Er det saltvandet der trækker, så er Limfjorden et oplagt emne.

Vil du læse mere om Trend Kro, så er der hjemmesiden: www.trendkro.dk – telefonisk kontakt kan fås på 98 67 81 35.